Zó-fit – Net zo snel op de been als Klaas Jan Huntelaar

Zó-fit

Net zo snel op de been als Klaas Jan Huntelaar

 

Voor kleinere en middelgrote ondernemers, zoals ZZP’ers, Maatschappen en VOF’s, kan ziek zijn aardig in de papieren gaan lopen. Immers: geen werk, betekent ook geen inkomsten. Vaak kan deze groep niet terug vallen op een verzuimverzekering. En een arbeidsongeschiktheidsverzekering kent veelal een wachttijd van enkele weken. Daardoor is het voor hen erg belangrijk het verzuim in de hand te houden. Dat kan met ONVZ Zó-fit.

ONVZ Zó-fit neemt ondernemers heel wat zorgen uit handen. ONVZ werkt aan een extra snelle terugkeer in het arbeidsproces bij medische klachten. Daarvoor bemiddelen ze naar een snelle start van de eerste intake, behandelingen, operaties en therapieën. Van A tot beter. Zo kan er weer snel geld verdiend worden, want als Klaas Jan Huntelaar snel geholpen kan worden, waarom u dan niet?

Naast een actieve bemiddeling heeft ONVZ contracten lopen met behandelaars die speciale programma’s hebben die gericht zijn op een versnelde terugkeer in het arbeidsproces (bv. intensieve fysiotherapie) bij arbeidsgerelateerde aandoeningen.

Zorggarantie

Hoe werkt het? De ONVZ Zó-fit Assistenten bemiddelen naar een snelle eerste intake, start van de diagnose of eventuele behandelingen, operaties en therapieën in de eerste- en tweedelijnszorg. Denk aan diagnostische- en MRI centra, ziekenhuizen en fysio- en psychotherapeuten. Hierbij biedt ONVZ een zorggarantie: binnen vijf werkdagen moet de eerste intake of behandeling in gang gezet zijn. Klanten hebben altijd de keuze uit meerdere alternatieven.

Mooie kortingsactie

Tijdens de actieperiode geven wij € 2,- korting op de bruto maandpremie. Deze komt hiermee uit op € 7,50. De actie geldt voor alle Zó-fit aanvragen die voor 1 februari 2009 bij ons binnen komen. De korting geldt tot 1 januari 2010. Ook ondernemers en andere belangstellenden zonder Basisverzekering bij ONVZ kunnen de verzekering afsluiten (met 25% toeslag), het hele jaar door. Zó-fit is tevens toepasbaar in collectiviteiten.

Zó-fit in het kort

Zó-fit is een bemiddelingsproduct voor ondernemers om bij medische klachten zo snel mogelijk terug te keren in het arbeidsproces. Wat doet Zó-fit nog meer?

  • Zó-fit bemiddelt van A tot beter
  • Zó-fit is bij te sluiten op alle producten, dus ook bij Superfit
  • Zó-fit bemiddelt naar eerste- en tweedelijnszorg
  • Tot 1 februari 2009 non selecte acceptatie voor bestaande verzekerden
  • Wachttijd van twee maanden voor bestaande verzekerden
  • Los te sluiten, dus zonder Basis- en of aanvullende verzekering bij ONVZ
  • In de actieperiode € 2,- korting op de bruto maandpremie, ook bij ‘los sluiten’
  • Actieperiode loopt van 1 oktober 2008 tot 1 februari 2009
  • Actietarief loopt tot 1 januari 2010 (indien gesloten binnen de actieperiode)

Voorbeeld uit de dagelijkse praktijk

Een stukadoor is door zijn rug gegaan. Hij is gebaat bij een snelle diagnose èn actie, zoals arbeidsgerelateerde therapie (denk aan ‘goed leren bukken en tillen’) Immers: alles ligt stil en er komt dus geen geld binnen.

Zó-fit afsluiten

Bent u verzekerd bij ONVZ? Dan kunt u de Zó-fit eenvoudig afsluiten via MijnONVZ of door contact op te nemen met ons. Bent u nog niet verzekerd bij ONVZ? Dan kunt u voor een persoonlijk advies over de Zó-fit en andere verzekeringen contact met ons opnemen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *