Nieuwsbrief juli 2009

Op zakenreis? Niet zonder zakenreisverzekering

Wanneer u regelmatig op zakenreis gaat, dan kunt u eigenlijk niet buiten een doorlopende zakenreisverzekering. Deze complete verzekering met ruime dekking biedt u een snelle afhandeling van de financiële gevolgen van uw schade en professionele hulpverlening. Bovendien heeft een zakenreisverzekering voordelen die bij een reguliere reisverzekering ontbreken, zoals het gratis meeverzekerd zijn van een assistent of meereizend gezinslid. SiZ biedt u altijd een zakenreisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. Sluit hier direct uw doorlopende zakenreisverzekering af, en maak kans op een geheel verzorgd weekend in Noordwijk aan Zee! Kijk voor meer info op:

Geen negatief reisadvies voor Mexico

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft geen negatief reisadvies af voor reizigers naar Mexico. In heel Mexico kan zonder gevaar worden gereisd, maar het Ministerie raadt reizigers wel aan waakzaam te zijn voor de symptomen van het Mexicaanse Griep virus. Het ziektebeeld van de griep is tot nu toe mild gebleken, waardoor een negatief reisadvies onnodig blijkt te zijn. Reizigers die hun vakantie naar Mexico toch willen annuleren, kunnen dit dus niet kosteloos doen. Wilt u meer weten over het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering? Lees hierwat Selectief in Zorg voor u kan betekenen.

Neem uw verzekeringen eens onder de loep!

Weet u precies voor welke gebeurtenissen en risico’s u verzekerd bent en voor welke niet? En bent u niet dubbel verzekerd zonder het te weten? Soms is het tijd uw verzekeringen eens kritisch te bekijken en zaken als uw pensioen, zorg- en risicoverzekeringen, inkomen- en verzuimverzekeringen op orde te brengen. Wij helpen u daar natuurlijk bij. Want Selectief in Zorg zoekt voor u de beste en meest voordelige verzekeringen. Wilt u na uw zomervakantie weer goed verzekerd aan de slag? Ga dan nu tot actie over en laat ons u bellen!

Premieslag overlijdensrisicoverzekeringen nog niet voorbij

Het oversluiten van uw overlijdensrisicoverzekering kan nog steeds zeer lonend zijn. De verzekering die hoge financiële risico’s beperkt en voorkomt dat uw nabestaanden of zakenpartner met financiële problemen achterblijven wanneer u overlijdt, is het afgelopen anderhalfjaar flink goedkoper geworden. Selectief in Zorg selecteert aan de hand van uw wensen en gegevens altijd de beste en goedkoopste risicoverzekering voor u. Vraag meteen een offerte aan!

ZZP’er met personeel is geen ZZP’er

Als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) heeft u een aparte status onder de ondernemers, met daarbij behorende rechten en plichten. Maar realiseert u zich dat wanneer u iemand inhuurt om u te helpen bij uw werkzaamheden, u geen ZZP’er meer bent? U heeft dan een werknemer waar u verantwoordelijk voor bent. U kunt aansprakelijk worden gesteld voor schade tijdens het werk en te maken krijgen met ziekte en andere ongemakken. Een ziekengeldpolis, aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstand zijn dan onmisbaar. Laat u niet verrassen en laat u goed voorlichten!

De Compagnonsverzekering

Als uw compagnon wegvalt door ernstige ziekte of overlijden, hebben diens erfgenamen recht op hun deel in de onderneming. Het voortbestaan van uw bedrijf kan groot gevaar lopen als zij hun aandeel opeisen. De compagnonsverzekering biedt in deze uitkomst. Uw compagnon en u sluiten een soort levensverzekering af en bij overlijden betaalt de verzekeraar een bedrag uit aan de achterblijvende compagnon. Daarmee bent u financieel in staat het aandeel van uw compagnon over te nemen. Lees meer over de compagnonsverzekering op:

Meer weten? Neem contact op met Selectief in Zorg

Wilt u meer weten over de zorg-, verzuim- en inkomensverzekeringen van Selectief in Zorg? Laat het ons even weten. Wij brengen u graag op de hoogte en zetten de uitgebreide en voordelige mogelijkheden voor u op een rijtje.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *